Шеф в Левски обяви какъв ще е бюджетът на "сините" през новия сезон


Шеф в Левски обяви какъв ще е бюджетът на "сините" през новия сезон
Снимка: БГНЕС

1013 0

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов заяви с каква разходна сума ще има клубът годишно. Тя ще е около 12 млн. лева, а голямата цел е през предстоящата година клубът да излезе на печалба. 

"Бюджетът ни ще е около 12 милиона лева разходна част. За първи път от много години, целата е клубът да излезе на печалба. Феновете могат да помогнат със закупуването на две клубни карти.

Едната е на цената на възрастта на клуба, а другата е 24 лева. Те носи процент отстъпки за определени отстъпки. Това е една схема, която да привържениците да инвестират в клуба, а не да дават милостиня", каза Иванов в официалната страница на тима във Facebook, където заедно с Даниел Боримиров и Николай Митов отговарят на запитвания на феновете. 

"Искаме да предложим на привържениците не система за дарения и милостиня, а схема, с която се чувстват ангажирани с клуба и в същото време да получават нещо насреща за парите, които дават. В Западна Европа голяма част от парите в отборите идват от медиините права, а при нас е само 6%. Затова ние залагаме на по-добри и по-дългосрочни отношения с рекламодателите на клуба", каза още босът на "сините".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички