Левски даде думата на феновете си


Левски даде думата на феновете си
Снимка: Официален сайт на Левски

864 0

Ръководството на Левски прибегна до интересно решение в опит да обясни случващите се процеси в клуба. Вместо да отговарят на журналистически въпроси, треньорът Николай Митов, спортният шеф Даниел Боримиров и изпълнителният директор Красимир Иванов дадоха възможност на феновете да питат каквото пожелаят.

"Уважаеми привърженици, в петък, 16.06, ПФК Левски ще предостави възможността на всеки желаещ да зададе своите въпроси към старши треньора Николай Митов, спортния директор Даниел Боримиров и изпълнителния директор Красимир Иванов по актуалните теми, свързани с отбора.

Тримата ще дискутират под формата на лайв чат с левскарите по всички теми, които ги вълнуват. Разговорът ще бъде излъчен на живо от лагера на тима в Правец във фейсбук страницата на клуба, а студиото ще започне в 13:00 часа. Всеки от вас има възможността да зададе своя въпрос и предварително, като го изпише под формата на коментар под снимката и посочи към кого е насочено запитването му.

„Думата е ваша!", се казва в съобщение на официалния сайт на клуба.

Малко след публикуването на информацията вече имаше стотици въпроси към тримата. Повечето от тях бяха свързани със селекцията, както и защо клубът не е успял да задържи Сърджан Лукин, Георги Костадинов и Джереми де Ноойер.

Имаше питания за бъдещето на Божидар Краев (той почти сигурно ще бъде продаден), както и какви цели са поставени пред отбора и кой ще носи отговорност при тяхното неизпълнение.

Беше попитано и дали Николай Митов ще запази поста си при отпадане още в първия квалификационен кръг от Лига Европа.

"Сините" ще научат съперника си в него на 19 юни, а двубоите са на 29 юни и 6 юли.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички