Сериозна офанзива: Лудогорец "краде" треньор на Левски и звезда на Локомотив Пловдив


Сериозна офанзива: Лудогорец "краде" треньор на Левски и звезда на Локомотив Пловдив
Снимка: Yulian Todorov, Emona Tsoncheva, Ivan S. Ivanov / LAP.bg

14538 0

Лудогорец продължава сериозната си офанзива на родния пазар. След като разградчани набелязаха звездата на Локомотив Пловдив - Динко Хоркаш, сега това се случва и с един от треньорите в Левски.

Предложението

"Орлите" са изпратили оферта за правата на Божидар Митрев, пише "Мач Телеграф". Към момента той отговаря за формата на вратарите при "сините".

Бившият страж единствен остана в екипа на Николай Костов след акостирането му на "Герена" за сметка на Станимир Стоилов. "Зелените" му предложили да се заеме с дублиращия отбор. Той обаче отказал, оставайки верен на столичния гранд.

Това се случва месеци, след като Лудогорец привлече един от основните играчи на Левски Ноа Сонко Сундберг. Те обаче не планират да спрят с набезите върху състезатели от Първа лига.

Ситуацията с Хоркаш

Титулярният страж на Локомотив Пловдив е все по-близо до трансфер в Разград. "Орлите" желаят да сменят почти сигурния напускащ Серджио Падт, който заедно с резервата Симон Слуга, сътвори не една или две греши през сезона до момента.

Твърди се, че "смърфовете" вече търсят нов човек под рамката на вратата. Като най-вероятен такъв се посочва този на Септември в лицето на Димитър Шейтанов, който е следен и от Левски.

На "Герена" от своя страна също готвят рокада на вратарския пост.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички