Сектор Б: Божинов е завинаги един от нас


Сектор Б: Божинов е завинаги един от нас
Снимка: Национален клуб на привържениците на Левски София (НКП)

6221 0

Националният клуб на привържениците на Левски пожела успех на бившия нападател на отбора Валери Божинов. Божинов вкара 8 гола в 20 мача, след като премина в състава на "сините" през тази зима.

Той напусна "Герена" и вчера, 5 септември, подписа договор с италианския втородивизионен Тернана, Нападателят благодари на Левски за дадения му шанс да възроди кариерата си.

Ето и обръщението на привържениците:

"Успех, Валери!

Националният клуб на привържениците се разделя с Валери Божинов с най-приятелски чувства. Макар след кратък престой, Валери показа недвусмислено, че е осъзнал Величието на Вековния Левски.

Въпреки несполуките, през които преминава клубът ни, и пренебрегвайки тежкия период от собствената си кариера, Валери носи с гордост и чест тежката синя фланелка. Валери почувства магията и стана един от нас - привържениците.

Валери не каза сбогом, а довиждане, което ни радва, защото Левски е семейство, а той вече може да се чувства част от него. Валери, винаги може да разчита на приятелствата в Сектор "Б". УСПЕХ!" - пишат от Националният клуб на привържениците на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички