Сдружението обяви Сираков, не Мъри, за "минало" и зададе въпрос на собственика


Сдружението обяви Сираков, не Мъри, за "минало" и зададе въпрос на собственика
Снимка: БГНЕС

1788 0

Сдружението "Левски на левскарите", което от известно време е в конфликт с Наско Сираков, нападна собственика на "сините" след негово изказване. Босът на Левски нарече Станимир Стоилов "минало" и заяви, че той сам е напуснал клуба.

Атаката на "Левски на левскарите"

От сдружението атакуват Сираков, че е отговорен за решението на бившия треньор на тима да си тръгне и посочват, че Стоилов никога няма да е "минало" за Левски, докато той самият е това. Ето какво написаха "Левски на левскарите" в социалните мрежи:

Те заявиха, че Мъри е бил погнусен от политиката на ръководството

"Най-успешният и обичан треньор на Левски и България - Станимир Стоилов, член на Управителния съвет на Сдружение „Левски на левскарите“, беше определен като „минало“ и обвинен, че „сам бил напуснал“, по свое желание едва ли не, от самопровъзгласилия се еднолично за „мажоритар“ бивш „пазител“ на акциите на ПФК Левски.

Явно „мажоритарят“ е забравил или пък просто отново удобно пропуска, че Стоилов съвсем ясно заяви защо напуска клуба – несъгласен и отвратен от „политиката“, която се води в ръководството. Погнусен от това, че на първо място се поставят не интересите на клуба, а такива на трети лица. Неспособен да се примири с факта, че в клуба кадруват хора, нямащи нищо общо с Левски, в името на собствени интереси и на база лични отношения!

А предвид законовата позиция на мажоритаря тази политика или е негова лична, или е допусната лично от него, защото в негови ръце е картончето с най-голямата цифра на Общото събрание. Кое от двете е, г-н Мажоритар?

Явно не правите разлика между „минало“ и „история“, г-н Мажоритар! Станимир Стоилов не е и никога няма да бъде „минало“ за Левски. „Миналото“, г-н Мажоритар, сте Вие! А бъдещето – бъдещето ще бъде на Левскарите! Рано или късно!", написаха от сдружението. А ето какво каза за Стоилов собственикът на Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички