Левски се разделя със зимно попълнение, което разочарова?


Левски се разделя със зимно попълнение, което разочарова?
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

9984 0

Левски иска да се раздели с едно от зимните си попълнения след края на сезона, пише "Тема спорт". Става дума за централния защитник Хоакин Фернандес, който се превръща в трансферно разочарование.

Опит за мирна раздяла

От "Герена" ще се опитат да разтрогнат по взаимно съгласие с уругваеца, който има договор до следващото лято. Така за скъсване с играча "сините" ще трябва да извадят конкретна сума.

Той не само не впечатли, но и сгреши в мача с Черно море

Защо се стигна до това?

Фернандес изигра 3 мача от началото на пролетния полусезон, но в никой от тях не убеди в качествата си. Той беше титуляр срещу Черно море и имаше вина за третия гол на "моряците" в "синята" врата.

След възстановяването на Хосе Кордоба и Келиан ван дер Каап от вирус, уругваецът отново ще седне на пейката и едва ли ще му бъде гласувано доверие до края на сезона, ако всичко с двамата защитници е наред.

Наско Сираков загатна за раздяла

Че привличането на бранителя е грешка загатна и собственикът Наско Сираков. Той похвали бразилците Фабио Лима и Евертон Бала в скорошно интервю, сподели големи очаквания и към Патрик Мислович и похвали Карлос Охене. Единственият от зимната селекция, който не бе споменат изобщо, бе Фернандес. А ето как охладиха мераците на Левски за играч от Първа лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички