Сделката е факт: Левски официално се сдоби с пето ново попълнение в лицето на Жереми Петрис


Сделката е факт: Левски официално се сдоби с пето ново попълнение в лицето на Жереми Петрис
Снимка: Levski.bg

3496 0

Ръководството на Левски обяви с публикация в клубното приложение и официалния си сайт, че е подписало договор с десния краен бранител Жереми Петрис, който през пролетта играеше в тима на Царско село!

От написаното става ясно, че 24-годишният французин е сложил подписа си под споразумение, което е САМО до края на 2022 година!

Петрис се превръща в петия нов играч в състава на Станимир Стоилов, след като по-рано на "Герена" акостираха Ивелин Попов, Анте Блажевич, Роналдо и Нейтън Олдър. Именно слабото представяне на Блажевич, както и контузията на Цунами, накараха "сините" да потърсят спешно ново попълнение преди мачовете с ПАОК, които са на 21 и 28 юли.

Ето какво гласи публикацията:

""ПФК Левски" подписа договор със защитника Жереми Петрис. Контрактът с френския футболист е до края на 2022 година.

Той е роден на 28 януари 1998 година в Баньоле (Франция). Подписва първия си професионален договор през 2017 година с италианския „Гоцано“, с чийто екип изиграва 45 мача и вкарва 1 гол. През 2017 година се завръща в родината си - в „Юнак“ записвайки 7 мача. През 2019 преминава в друг италиански тим - „Кротоне“. Следват преотстъпвания в „Гоцано“ (2019 година – 8 мача), „Бисчелие“ (2020 година – 9 мача) и „Про Верчели“ (2020-2021 година – 8 мача). В началото на 2022 година преминава в „Царско село“, с чийто екип изиграва 10 мача.

"ПФК Левски" приветства с добре дошъл на "Герена" Жереми Петрис и му пожелава много щастливи мигове със синята фланелка".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички