Сашо Диков отнесе акциите на Левски на "Герена"


Сашо Диков отнесе акциите на Левски на "Герена"
Снимка: БГНЕС

2992 0

Сашо Диков, който влезе в ролята на преносител на акциите на Левски, ги отнесе на "Герена". Той заяви, че това е било желанието на Васил Божков, след като Бойко Борисов отказа да ги приеме. Припомняме, че по-рано днес Божков прехвърли акциите на премиера

"Тук съм, защото в 12 часа трябва да изпълня волята на мажоритарния собственик на Левски. Той си промени волята. Неговата воля е следната: в 9 часа и 41 минути той е написал следното: Сашо, щом ББ не иска да ги оставим на Левски и той да се оправя после. Нали е най-големият фен?

По силата на този СМС ще връча акциите на Павел Колев. Обадих му се по телефона, той каза, че ще ги приеме. В юридически подробности не съм запознат, но това, че те ще ги приемат, по никакъв начин не променя волята на мажоритарния собственик, че новият избор е Бойко Методиев Борисов", заяви Диков. 

"Може всичко това да е фалшификат. Това не ми е работа да разследвам. Не съм говорил с него. Не смятам, че аз "зайчето Спиди" да говори с премиера. Г-н Борисов ми е пращал SMS-и. Не смятам, че нормалния начин куриера да звъни на министър-председателя. Изпратих SMS на шефа Севи и видяхте какво стана днес пред министерския съвет", каза още той.

Освен това потвърди за близката си връзка с Йоана Христова Чолакова, която е секретарка на Васил Божков. Той обаче не уточни, дали това е причината той да се превърне в човека, който да занесе акциите в Министерски съвет, а в последствие и на „Герена“. "Йоана Чолакова е племенница на моята бивша съпруга, с която сме разведени отдавна. Нейната майка и баща са ми най-близките хора. Йоана е едно прекрасно момиче и аз не се отказвам, чисто житейски съм страшно задължен“, заяви Диков.

Всички събития от днешния ден покрай Левски - може да следите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички