Бойко Борисов отказа да приеме акциите на Левски


Бойко Борисов отказа да приеме акциите на Левски
Снимка: БГНЕС

3856 0

Премиерът Бойко Борисов отказа да се появи и да вземе акциите на Левски, които му бяха прехвърлени по-рано днес от Васил Божков. Вместо това той изпрати пред Министерски съвет спортния министър Красен Кралев и ПР-а на премиера Севда Арнаудова.

"Няма как аз да съм куриер на акциите, тъй като г-н Бойко Борисов не желае да ги приеме", заяви Арнаудова пред Министерски съвет.

Кралев няколко пъти заяви, че ще е добре тези акции да отидат във феновете или в този, който потвърди желанието си за тях. Към момента единственият, който има такова желание и публично го е обявил е Тити Папазов. "За да има прехвърляне на акции трябва да има желание и от двете страни. Това опит за политизиране на Левски, което не е правилно. Няма как премиерът да е собственик на футболен клуб. Има хора, които искат да вземат акциите. Редно е те да отидат при феновете. Несериозно отношение към съдбата на клуба. Но това не е вина на премиера.

Редно е съдбата на Левски да бъде дадена на привържениците. Сами можете да го прецените това нещо. Това в момента е опит да се политизират нещата. Помагали сме на много клубове. Видяхте какви средства се дадоха на пловдивските клубове. Не е нормално да се случва това с Левски. Но самите събития не са предизвикани от държавата, а от собствениците на клуба", заяви Кралев. Диков обяви, че ще ги върне от където ги е взел.

Всички събития от днешния ден покрай Левски - може да следите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички