Сашо Ангелов обяви, че Левски дължи пари на Божинов, оказа се "недоразбрал"


Сашо Ангелов обяви, че Левски дължи пари на Божинов, оказа се "недоразбрал"
Снимка: botev-vratsa.com

3488 0

Треньорът на Ботев (Враца) Сашо Ангелов, който е и втори баща на нападателя Валери Божинов, обяви, че звездата има неуредени отношения с Левски и клубът му дължи пари. Ангелов заяви това пред БНР и намекна, че бившият национал ще продължи кариерата си във Враца.

"Валери Божинов все още има неуредени взаимоотношения с Левски. Дължат му пари и той не е разтрогнал договора си. Когато го направи, тогава и ще коментираме какво ще се случи с него. Той винаги е добре дошъл във Враца. Има нужния опит и класа, за да ни помогне. Мисля, че в България няма да играе за друг отбор освен за Ботев", заяви треньорът за "Хоризонт".

Малко по-късно яснота в ситуацията внесе самият Божинов. Пред "Гонг" той не скри, че отношенията му с Левски не са уредени все още, но посочи, че в момента преговаря с изпълнителния директор на "сините" Павел Колев за раздялата.

"Говорих с Павел Колев и съм си поставил моите условия за разтрогване на договора. Колев също постави своите и чакам да стигнем до консенсус. Баща ми е дал това изявление, тъй като не е разбрал точно", заяви Божинов. А защо Петър Хубчев поиска раздяла с именития нападател вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички