Петър Хубчев разясни защо Левски се раздели с Валери Божинов


Петър Хубчев разясни защо Левски се раздели с Валери Божинов
Снимка: Официален сайт на Левски

12031 0

Треньорът на Левски Петър Хубчев обясни защо се е стигнало до раздялата на клуба с нападателя Валери Божинов. За напускането на опитния футболист стана ясно вчера, макар новината да не бе потвърдена официално от клуба.

"Причината е чисто футболна. Досега няма футболист, който да е бил освободен от мен заради друго. Трябва да изградим отбор, не да коментираме единици. Отдавна мина времето, в което единици в Левски и ЦСКА решаваха всичко", заяви Хубчев на днешната си пресконференция.

Той коментира и темата с назначаването на спортен директор в Левски. "Аз настоявам пред ръководството за назначаването на такъв. Имаме нужда от такъв човек и от скаутско звено. Страшно много сме закъснели с назначаването му. Тяхната работа, ако дойдат сега, трябва да е насочена към декември", посочи треньорът на "сините".

Хубчев разкри, че по време на лагера в България (Добринище) няма да има контрола, тъй като няма готов отбор. евентуално проверка у нас Левски ще има след завръщането си от лагера в Австрия. А какво каза треньорът за селекцията вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички