Петър Хубчев разясни защо Левски се раздели с Валери Божинов

Треньорът на Левски Петър Хубчев обясни защо се е стигнало до раздялата на клуба с нападателя Валери Божинов. За напускането на опитния футболист стана ясно вчера, макар новината да не бе потвърдена официално от клуба.

"Причината е чисто футболна. Досега няма футболист, който да е бил освободен от мен заради друго. Трябва да изградим отбор, не да коментираме единици. Отдавна мина времето, в което единици в Левски и ЦСКА решаваха всичко", заяви Хубчев на днешната си пресконференция.

Ексклузивно: Валери Божинов вече не е играч на Левски

Нападателят на Левски Валери Божинов напуска тима, твърди Sportal.bg. Стрелецът на "сините" е бил освободен от клуба. Причината е, че новият...

Той коментира и темата с назначаването на спортен директор в Левски. "Аз настоявам пред ръководството за назначаването на такъв. Имаме нужда от такъв човек и от скаутско звено. Страшно много сме закъснели с назначаването му. Тяхната работа, ако дойдат сега, трябва да е насочена към декември", посочи треньорът на "сините".

Хубчев разкри, че по време на лагера в България (Добринище) няма да има контрола, тъй като няма готов отбор. евентуално проверка у нас Левски ще има след завръщането си от лагера в Австрия. А какво каза треньорът за селекцията вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!