Само един ребус за Стойчо Стоев преди столичното дерби


Само един ребус за Стойчо Стоев преди столичното дерби
Снимка: БГНЕС

812 0

Старши-треньорът на "Левски" Стойчо Стоев има една единствена въпросителна преди битката за второто място срещу Славия през уикенда. Тя е свързана с поста на десен бранител, като опитният специалист вече има на разположение Сашо Александров.

Бившият играч на Черно море пропусна победата над Пирин с 3:1, като на неговото място игра Роман Прохазка. Сега срещу Славия Стоев може отново да заложи на словака, който играе с голям успех в отбраната на "сините".

Другият вариант пред бившия треньор на Лудогорец е да пусне в игра Александров, което ще извади Джъстин Менголо от титулярни състав. Както е известно, новото попълнение на 26-кратните шампиони се подвизава по десния фланг, където играе и Прохазка (въпреки че титулярната позиция на словака е дефанзивен полузащитник).

Други промени Стоев едва ли ще прави с оглед на отсъствието на Джереми Де Ноойер и Георги Костадинов. В средата на терена отново ще започне триото Радослав Цонев, Бедоя и Бурабия, като евентуално включване на Краев би изместило Прохазка в средата на терена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички