Само 500 билета за финала пускат на "Герена" днес


Само 500 билета за финала пускат на "Герена" днес

1081 0

"Левски" успя да договори още билети за своите фенове за финала за Купата на България срещу Черно море, който е на 30 май на стадион "Лазур". До момента "сините" фенове изкупиха всичките 7500 билета за мача. От "Герена" обаче се договориха за нови 4500 билета, които да получат. Очаква се въпреки добрата цифра истерията на касите на "Георги Аспарухов" да бъде пълна.

Причината за това е, че от тези 4500 билета само около 400-500 ще бъдат на касите на "Герена". 1700 ще се продават за феновете на "Левски" от провинцията директно на касите на "Лазур". От останалите 2800 пропуска половината ще бъдат дадени на Националния клуб на привържениците, който да изпълни получените заявки.

Остават още 1400, от които обаче ще бъдат дадени огромни количества на самите футболисти. Те са поканили много свои приятели и роднини, като това в пълна степен важи за звездите от чужбина, пише "Меридиан мач". Антонио Аниете и Мигел Бедоя са дали най-големи заявки за пропуски.

Всичко това означава, че на касите ще има ограничени бройки днес и само най-нетърпеливите ще успеят да се сдобият с пропуски. Останалите ще трябва да разчитат на варианта да си купят билети в деня на мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички