Само 1 футболист на настоящия Левски е участвал в последната победа над ЦСКА


Само 1 футболист на настоящия Левски е участвал в последната победа над ЦСКА
Снимка: Lap.bg

1673 0

Само един футболист на Левски измежду тези, които вероятно ще излязат титуляри в мача срещу ЦСКА днес, е участвал в последната победа на "сините" над големия съперник. Въпреки че този мач се е състоял само преди 2 години - на 24 февруари 2019 година.

Този футболист е Мартин Райнов. Той е титуляр при победата с 1:0, когато Левски взима победата след автогол на Енрике Рафаел. Има още двама футболист от тогавашния състав на "сините", които днес също са футболисти на този тим. Те обаче най-вероятно няма да играят днес. Това са вратарите Николай Михайлов и Николай Кръстев.

Оттогава Левски не е постигал победа над "червените". Любопитното е, че и в онзи мач тимът от "Герена" е бил символичен домакин, както и че тогава треньор на ЦСКА също е бил Любослав Пенев. Начело на "сините" пък е бил Георги Дерменджиев.

От сегашния състав на "червените" пък в онази загуба са участвали само двама футболисти от настоящия състав. Това са Тиаго Родригес и Иван Турицов. А ето кога отваря стадион "Васил Левски" преди дербито. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички