Член на УС призна колко заплати се дължат в Левски и има ли желаещи да напуснат


Член на УС призна колко заплати се дължат в Левски и има ли желаещи да напуснат
Снимка: Институт за пазарна икономика

1113 0

Председателят на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев призна, че клубът дължи заплати на играчите за 3 месеца. Той посочи и какви са проблемите на "сините" от финансово естество. Ганев обяви и дали има футболисти, изявили желание да напуснат, както го направи Ребин Сулака по-рано.

"Факт е, че има забавени заплати. Свит е бюджетът за заплати, но проблем има, с 3 месеца са забавени. В момента се разговаря за ясен бюджет за следващия сезон. Текущите задължения са проблемът, не дългосрочните. Трябва да обсъдим и намерим решение относно вноските към НАП и останалите належащи плащания", заяви Ганев пред "БНР".

"Не мисля, че липсата на заплати се отразява на представянето. Този отбор е млад, според мен потенциалът е голям, но допускаме грешки. С Ребин Сулака беше взето добронамерено решение за разтрогване. Той е контузен и освен това договорът му изтича в края на сезона. Засега няма информация друг да иска да си тръгне", каза още членът на УС на "сините". А ето какво каза той по-рано за слуха, че Левски може да отиде в Трета лига. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички