Салернитана: Взимаме Валери Божинов


Салернитана: Взимаме Валери Божинов

1631 0

Поредната сага се разрази около Валери Божинов вчера. Два италиански вестника написаха, че третодивизионният Салернитана ще представи нападателя като свое попълнение до часове, пише "Тема Спорт".

„Мислите си, че селекцията е завършила със затварянето на трансферния прозорец? Грешите. Салернитана ще направи удар, който не очаквате", твърди местният llmattino в статия, озаглавена - „Върхът на Салерно ще е бившият играч на Ювентус Божинов".

„Бомбардирът Валери ще бъде луксозното украшение на селекцията. Нападателят изглежда решен да се върне в Италия. Преговорите между двете страни са в напреднала фаза и се очаква да си стиснат ръцете до часове. Вече е почти решено", допълват от изданието.

На Апенините пишат, че нападателят е свободен агент и това ще направи сделката възможна. Това обаче не е така, въпреки че се появиха информации, че той е разтрогнал договора си със „сините“. Божинов обяви, че е футболист на Левски, но се е разбрал със спортния директор и треньор Георги Иванов при добра оферта за него да напусне без пари.

През август „сините“ се надяваха да приберат 200 хиляди евро за нападателя. Той бе на проби в Уест Хем. Божинов премина пълни физически и медицински тестове в клуба от Висшата лига, но не успя да си заслужи договор. В последния ден от трансферния прозорец за западноевропейските отбори швейцарският Сион призна, че е опитал да вземе нападателя на Левски, но в крайна сметка се е спрял на друг футболист.

На „Герена" пък бяха информирани за интерес на китайски и японски клубове към играча, които ще пратят свои скаути да го наблюдават.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички