Румънец е третото ново попълнение на Левски


Румънец е третото ново попълнение на Левски

1678 0

Емил Дуку Нину е най-новото попълнение на Левски през зимния трансферен прозорец. За това информира румънският защитник, който е собственост на Университатия Клуж, но скоро ще дойде в България и ще бъде представен като ново попълнение на 26-крантите шампиони.

За трансферът информира именно Нину, който е играчът с най-много мачове и минути за елитния румънски тим през настоящия сезон.

"Вярвам, че ще е по-добре за мен в България. Не отивам там като звезда, това е изключено. Отивам, за да се боря за мястото си и да го заслужа. Така е било навсякъде, където съм играл. Мога да се подвизавам в центъра, отляво и отдясно на защитата, така че ще имам доста позиции, с които да покажа, че заслужавам мястото си", категоричен е бранителят.

"Имаше още много други предложения за мен от доста интересни отбори. Но единствената писмена оферта беше от Левски. Тя беше с конкретни параметри, иначе не бих напуснал Университатя по друг начин. 

Преди три дни се свързаха с мен хората от Левски и след това пратиха официалната оферта. Оказа се, че те ме познават, може би са ме следили и в миналото. Радвам се само, че си тръгвам от тук през парадния вход, а не през задния", коментира още Нину.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички