Разследване: В Левски търсят виновника за многото контузии


Разследване: В Левски търсят виновника за многото контузии
Снимка: ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI

7688 0

В последните седмици Левски има един голям проблем. И това е броят на контузените играчи в отбора. Много от ключовите фугури в отбора бяха или все още са с травми - Билал Бари, Джавад Ел Джемили, Уелтън, Роналдо, Асен Митков, Кристиан Димитров, Илиян Стефанов.

В търсене на виновника за многото контузени

Някои отдавна като Бари, други по-отскоро. Последният, който се присъедини към този списък е защитникът Хосе Кордоба. Всички те препъват „сините“ и дори може да застрашат клубната икономика, която се надява на поне 3,5 милиона евро от евентуална продажба на панамския национал, пише "Мач телеграф".

Кордоба не тренира със съотборниците си от вторник, вчера бе пратен на ядрено-магнитен резонанс. Заради контузиите на "Герена" е започнало сериозно разследване от какво са причинени мускулните травми.

Към момента само една от тях бе причинена от съперник – Уелтън падна жертва на балтията на Виктор Попов. Това означава, че има шан играчите или да не са тренирали достатъчно и правилно, или са претренирани. А това праща топката в полето на треньора Николай Костов и неговия екип. Припомняме, че през септември по време на паузата за мачовете на националните отбори футболистите получиха цели седем дни почивка. Междувременно се появи информация, че Левски иска звезда на Локо Пд, но "смърфовете" са шокирали с цена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички