Петър Ганев вече не е част от Надзорния съвет на Левски


Петър Ганев вече не е част от Надзорния съвет на Левски
Снимка: БГНЕС

2855 0

Членът на Надзорния съвет на родния гранд Левски Петър Ганев вече не е част от него. Решението е взето като се е разглеждала втора точка от дневния ред на Общото събрание на клуба: "Приемане на промени в състава на Надзорния съвет на Дружеството".

Любопитното е, че след гласуването за отстраняването на Петър Ганев, изпълнителният директор на клуба Иво Ивков и феновете са решили да си тръгнат от мероприятието, пише "Sportal".

"Аз не мога да говоря за обединени, виждате какво се случва. Представителят на привържениците в Надзорния съвет Петър Ганев беше освободен с аргумента, че не слуша. Говори неща в медиите, които не се харесват на останалите представители на този Надзорен съвет, а именно дава оценки за работата на изпълнителния директор, положителни оценки", каза председателят на "Левски на Левскарите" Димитър Костадинов пред медиите.

"Според нас тези оценки са правилни и не може това да е аргумент той да бъде отстранен от поста си, че ги е направил. Той затова е там – да наблюдава процесите, да прави анализи, да прави изводи, да прави оценки. Ако господин Сираков смята, че не трябва да има такива хора, които да го правят, ок, има право", добави Костадинов.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Левски е решил кой ще наследи Станимир Стоилов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички