Разкриха цената на зимния лагер на Левски - висока, но оправдана


Разкриха цената на зимния лагер на Левски - висока, но оправдана
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2064 0

Левски ще плати много сериозна спрямо възможностите си към момента сума за зимния лагер в Турция, съобщава "Мач Телеграф". Става дума за 160 000 евро, които включват чартърния полет и едномесечния престой на тима и треньорския екип в курорта Белек.

Тази сума е около 8 пъти по-висока от похарченото от клуба за зимна селекция. Както е известно, "сините" взеха трима чужденци - защитниците Ноа Сундберг и Вендерсон Соарес-Цунами, както и нападателя Уелтън Фелипе. Първите двама дойдоха в София като свободни агенти, а за нападателя бе платена минимална сума, защото договорът му изтичаше в края на сезона.

Това обаче не може да се определи като излишен харч, тъй като ръководството на Левски е преценило, че добрата подготовка за втория етап от сезона е най-важна на този етап. Както е известно, "сините" цял сезон се борят за място в топ 4 и така и не го постигнаха към Нова година. Тимът на Мъри Стоилов завърши полусезона на шесто място, намирайки се на 6 точки от целта.

Въпреки че Левски все още е в икономическа криза и продължава да се бори за оцеляването си като професионален клуб, не е тайна, че мнозина от клуба и сред феновете се надяват отборът да успее да се пребори за Купата на България. Това бе заявено и от представител на УС на "сините" наскоро (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички