Радост за... греда: Най-добрият играч на Левски избърза и обърна гръб - не видя, че гол няма (ВИДЕО)


Радост за... греда: Най-добрият играч на Левски избърза и обърна гръб - не видя, че гол няма (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1288 0

ЦСКА 1948 и Левски като по чудо не се отбелязаха попадение след първото полувреме от мача, игран на стадион "Витоша" в Бистрица. Те се оттеглиха на почивката при резултат 0:0 след доста чисти положения и пред двете врати.

Домакините започнаха по-добре и на два пъти Георги Русев бе изведен сам срещу Пламен Андреев с достатъчно време пред себе си, но не успя да го преодолее. И в двата случая бе вдигната засада, но повторенията показаха, че при втория такава нямаше.

След това обаче всичко по-интересно бе пред вратата на Даниел Наумов. Около пет минути преди края на първата част дойде и най-доброто положение за гол в полза на футболистите на Николай Костов.

Замесен бе най-добрият офанзивен футболист на терена в срещата до момента - Джавад Ел Джемили. Той стреля отдалеч, а след неособено убедителна намеса на Наумов, Марин Петков стигна пръв до топката.

Той успешно я чукна над стража Наумов, но тя се отби в страничния стълб. А Ел Джемили избърза с радостта си. Той обърна гръб на противниковата врата, току след като Петков шутира. Радваше се няколко секунди, но след това явно разбра, че попадение няма.

Вижте куриозната ситуация чрез кадрите по-долу в материала. Всичко за дербито ЦСКА 1948 - Левски (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички