Бивш треньор на Славия с интересен коментар за контролите на Левски срещу отбори от Русия


Бивш треньор на Славия с интересен коментар за контролите на Левски срещу отбори от Русия
Снимка: Levski.bg

1864 0

Бившият старши треньор на Славия - Александър Тарханов, даде интервю пред "Мач ТВ", в което коментира факта, че Левски ще играе контроли срещу отбори от Русия по време на зимния си лагер в Дубай.

*Припомняме, че на 8 януари "сините" обявиха 6 приятелски мача, 3 от които са срещу ФК Краснодар, Спартак Москва и Урал Екатеринбург.

"Вероятно много се говори против мачовете с руски отбори. Имам много приятели в България и те нямат против това. Напротив, желаят клубовете им да играят със силни отбори. Това са приятелски мачове, а не официални. Просто трябва някой да затопли обстановката", категоричен бе Тарханов, който допълни:

"Щом Левски е дал "зелена светлина", значи определено иска да играе с отбор като Спартак Москва. Това е нормално, защото е голям отбор. Те имат и добър треньор в лицето на Станимир Стоилов, който е бил в Казахстан. Сигурно е изгодно да играят с руски отбори. Нашите клубове ще спечелят от среща с такъв силен съперник", убеден е 68-годишният специалист, който бе начело на Славия на два пъти - 2015/16 и 2020/21 година.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Левски ще прекроява екипите си за контролите срещу отборите от Русия?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички