Първата трансферна цел на Дерменджиев два пъти си е тръгвал от "Герена"


Първата трансферна цел на Дерменджиев два пъти си е тръгвал от "Герена"
Снимка: levski.bg

7095 0

Новият треньор на Левски Георги Дерменджиев вече има набелязани футболисти, с които иска да подсили сините. Едно от първите имена в списъка на специалиста е националът Галин Иванов (30 г.), пише "Тема Спорт".

В момента офанзивният играч е част от Славия, но е постигнал разбирателство с боса на "белите" Венци Стефанов да си тръгне със свободен трансфер във всеки един момент. Интерес към Иванов има от Китай, Корея, както и от ЦСКА 1948. Сега за подписа му ще се бори и Левски.

15 ИНТЕРЕСНИ ФАКТА ЗА ГЕОРГИ ДЕРМЕНДЖИЕВ

От "Герена" вече обявиха, че ще залагат основно на български футболисти, а Иванов се вписва идеално в новата концепция на клуба. Той може да бъде привлечен без пари и срещу приемлива месечна заплата. Юношата на "сините" вече има един престой в тима. През есента на 2016 година той записа едва 3 мача за Левски.

Не е изключено новите силни фигури на "Герена" отново да задействат плана за привличане на капитана на Берое Мартин Райнов, както и на други родни играчи, искани преди това от Славиша Стоянович. Възможно е част от футболистите да бъдат продадени. В тази графа попадат Жерсон Кабрал и Давид Яблонски, които са с изтичащи през лятото договори, както и Станислав Костов, към когото има интерес от турски клубове.

Същевременно стана ясно, че Левски търси купувач на голямата си звезда. Подробности четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички