"Проектонационали на България": След паспортите цената на трио бразилци в Левски скача двойно


"Проектонационали на България": След паспортите цената на трио бразилци в Левски скача двойно
Снимка: Lap.bg

2531 0

Голямата новина от Левски в последните дни, макар и все още да не е потвърдено от клуба, е изваждането на български паспорти на трима бразилци - Уелтън, Роналдо и Цунами.

Това дълго време се очакваше на "Герена", тъй като ще разреши важен проблем пред Николай Костов.  Наставникът винаги се колебаеше кой измежду Дарлан, Рикардиньо, Уелтън, Роналдо, Цунами и Хосе Кордоба, който е гражданин на Панама, да отпадне от групата, като най-често отпадаше първият от списъка.

Причината, която от Левски са дали за паспортите

Смята се, че българските паспорти ще вдигнат поне двойно цената на тримата бразилци. А причината е, че в Европа има много ограничения срещу футболисти, които не са част от ЕС, а сега тези рестрикции падат, пише "Мач телеграф".

Също така изданието допълва, че Левски са извадили паспортите с аргумента, че са проектонационали на България. Дали това наистина е така предстои да разберем.  Отделно от "Герена" разкриха, че паспортът на Роналдо е изненадал малко и тях. Това е така, защото документите на дясното крило са били входирани по-късно от тези на другите двама. В крайна сметка обаче именно Роналдо е получил първи. А Уелтън сам се похвали с новината със специална снимка под звуците на "Шуми Марица".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички