Проблеми за Гонзо, "синята" защита сдаде багажа


Проблеми за Гонзо, "синята" защита сдаде багажа

1401 0

Сериозни проблеми се струпаха на главата на треньора на Левски Георги Иванов-Гонзо. Защитата на "сините" окапа преди тежкото гостуване на Литекс в Ловеч. Минев, Белаид и Орачев имат проблеми с контузии и днес не можаха да тренират на 100% с останалите си съотборници. Веселин Минев продължава да се възстановява и се подготвя на облекчен режим заедно с получилия почивка Георги Сърмов. Аймен Белаид пък започна следобедното занимание, но рано-рано изостави съотборниците си и се прибра. Мики Орачев пък се контузи в мача с Ботев (Пд), завършил 2:1 на "Герена" в неделя.

Така "синята" защита отвори доста работа на медицинския щаб на Левски. Докторите ще трябва да се справят с екстремната ситуация, за да може Георги Иванов да разполага с достатъчно футболисти за тежкия сблъсък с Литекс. Засега обаче никой от "Георги Аспарухов" не казва колко сериозно е положението с травмите на защитниците. В следващите дни ще стане ясно на кого ще може да разчита Гонзо за мача в Ловеч.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички