Владимир Гаджев: Не е лесно да си футболист на Левски


Владимир Гаджев: Не е лесно да си футболист на Левски

3686 0

"Няма как всички юноши да играят за първия тим. Да си футболист на Левски не е толкова лесно, колкото си мислят много хора" - заяви Влади Гаджев, предаде репортер на БГНЕС.

Опитният халф на "сините" бе награден за "Футболист на кръга" в анкетата на Пресклуб "България".

"В отбора има млади момчета, които имат качества. Отговорността в Левски не е само на терена, а и извън него. Братя Цоневи, Сашко Любенов, Мики Орачев набират скорост. Трябва само да тренират и да слушат треньорите. В Левски, освен качества, трябва да имаш и характер, за да играеш" - каза още Гаджев.

"Надявам се в следващите мачове и защитата да помага много повече на вратаря ни. Чухме се със Стефано Кунчев. Не му е лесно. Пожелах му успех, млад е още. В Левски е много трудно да се играе и трябва, когато направиш грешка, след това много бързо да се поправиш. Чухме се вчера сутринта с Валери Божинов. Пожелах му успех. Няма да ви споделя какво сме коментирали. Надявам се нещата при него да се случат, защото все пак ще е добре да имаме български футболист във Висшата лига. Ще е добре и за националния отбор и за клубния футбол като цяло. Ще е добре, защото нещата не вървят добре в последно време" - добави още един от лидерите на Левски.

 

"С Георги Сърмов се познаваме от доста време, знаем си силните качества и мисля, че нещата ни се получават на този етап. С всеки един футболист мога да играя добре. Това не е проблем за мен. Димитър Димитров става треньор от зимата. Това вече се знае. Надявам се той да успее да изгради един стил на игра. Мисля, че трябва да му се даде време. Това се отнася за всеки един треньор. Няма как той да развие идеите си за две седмици. В Левски трябва да се съобразяваме с това кой е треньор, но всеки един играч трябва да излиза на терена и да дава всичко от себе си, без значение кой е наставник. Със сигурност Георги Иванов е лидер, така както беше на терена. Мотивира ни много повече. Намира точен подход и думи, за да нахъса всеки един от нас. Според мен, когато губим, вината трябва да се търси в нас - играчите, а не в треньорите. Футболист на Левски не може да си позволи да няма мотивация за победа. С Георги Иванов започнахме да изглеждаме повече като отбор. Физическото ни състояние още не е на добро ниво. Но ще работим по време на тренировките. Мисля, че в последните два мача показваме своя облик на терена. Мурсия беше страхотен човек, комуникираше с футболистите. Не бих се наел да давам оценки. Така са решили от ръководството и са направили смяна. Личните ми впечатления са, че той е добър треньор" - каза още Гаджев.

"Мачът с Литекс ще е труден и оспорван. Те също не стартираха добре. И двата отбора ще се опитат да спечелят трите точки. Там играем много трудно, но се надявам след края на мача да зарадваме феновете си с победа. Може би този двубой ще ни посочи пътят за следващите мачове" - завърши лидерът на "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички