При приветстването на Костов: Боримиров зачеркна голяма звезда на Левски


При приветстването на Костов: Боримиров зачеркна голяма звезда на Левски
Снимка: Lap.bg

21511 0

Изпълнителният директор на Левски - Даниел Боримиров, вероятно е разочаровал хиляди запалянковци на "сините", след като призна, че Филип Кръстев няма вероятност да продължи в клуба.

Юношата на Славия бе под наем на "Герена" от белгийския Ломел година и половина, но след баража с Арда стана ясно, че неговият наем изтича и трябва да се върне в Белгия. 

Оказва се обаче, че Кръстев лично е отказал на Боримиров да остане за нов период в Левски, след като изпълнителният директор е опитал да проведе разговори с таланта, разказва самият той при представянето на Николай Костов като треньор на "сините". 

Така Кръстев напуска "Герена" след 56 официални срещи, в които се отчете с 12 гола и 11 асистенции. В първия си сезон в Левски спечели и Купата на България.

Мнението на Боримиров

По време на пресконференцията Даниел Боримиров се изказа изключително ласкаво по адрес на новия старши треньор на "сините" и му благодари, че е поел клуба в подобен момент:

"Искам да благодаря на Ники, че се съгласи да приеме диригентската палка на нашия куб в толкова труден момент. Той ще има всякаква подкрепа, каквото зависи от нас, ще го подкрепим, за да може Левски да върви нагоре и да печели всеки мач. Не е тайна, че през тази година Левски ще се бори за първото място, ще се бори за титла. Целите ни са високи и ще ги преследваме“

Вижте какво сподели Николай Костов при представянето му в Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички