Препоръчаха звезда на Левски на клуб от третото ниво на Англия


Препоръчаха звезда на Левски на клуб от третото ниво на Англия
Снимка: Оф. сайт на Левски

3328 0

Интересен клуб може да обърне поглед към една от звездите на Левски - Найджъл Робърта. Това може да стане факт, след като специализирана в препоръките за трансфери компания обяви, че той е отлична опция за фланга на отбора. Става дума за английския Съндърланд, който в момента играе в Първа лига - третото ниво на футбола в страната. Тимът заема седмото място към момента.

Според Тим Кийч от компания "MRKT", нидерландецът е качествен играч, който може да помогне на Съндърланд да подобри представянето си. За него той казва, че е мощен голмайстор, който има ценни качества като способност да навлиза навътре от крилото и да стреля. С тези способности той щял да бъде "много ефективно оръжие" в атаката на Съндърланд.

21-годишният футболист е посочен като инвестиция, която си струва. Пазарната му стойност е 700 000 евро. Не е ясно обаче дали ако се стигне до оферта, Робърта ще се навие да смени борещия се за титлата у нас Левски с клуб от третото ниво на Англия. Вижте в този материал интересната история на крилото преди идването му на "Герена".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички