Съвсем скоро Левски ще може да разчита на всичките си играчи


Съвсем скоро Левски ще може да разчита на всичките си играчи
Снимка: Официален сайт на Левски

1988 0

Паузата за мачовете на националните отбори определено се отрази добре на третия във временното класиране на efbet Лига - Левски. Съвсем скоро "синият" лазарет ще остане празен, като ще може да се разчита на всички налични играчи (разбира се - с уговорката, че няма нови травми).

Насиру Мохамед, Найджъл Робърта и Франко Мазурек се възстановиха, като Филипе Нашименто трябва да поднови тренировки с основната група и дори може да е налиния за двубоя срещу Царско село в неделя. Лечението на Станислав Костов също върви по план и дори е възможно в някои от следващите мачове да попадне в групата. Все пак, това е малко вероятно, защото, ако останалите нападатели в лицето на Робърта и Дени Алар са налични, не би следвало да се рискува излишно с Костов. 

Младежкият национал Илия Юруков също е с травма, но и неговото възстановяване върви по план. А кой е играчът на Левски, който е сред 4-мата посочени от Ивелин Попов за евентуален нов капитан на представителния ни отбор по футбол - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички