Прекрасна новина за Левски: Развитие с Уелтън - готов за игра по-рано от очакваното


Прекрасна новина за Левски: Развитие с Уелтън - готов за игра по-рано от очакваното
Снимка: Levski.bg

3427 0

Отлично развитие за Левски покрай Уелтън. "Сините" нямат победа в трите мача, откакто са без него поради контузията му. Той обаче вече свали медицинския ботуш от левия си крак и провежда бегови тренировки, съобщиха от колегите от dsport.

Добре дошла е предстоящата пауза за мачовете на националните отбори, а надеждите в клуба вече са той да бъде готов за игра след нея. Което значи да се върне в следващите 20 дни и да бъде на линия за гостуването срещу Локомотив София.

Сблъсъкът срещу столичните "железничари" е на 27 ноември, като предишните надежди бяха той да е готов за срещата с Локомотив Пловдив, която предстои след софийското дерби.

Билал Бари и Уелтън се доближават до завръщане

Уелтън прави бегови упражнения с Билал Бари, котйо също напредва със своето възстановяване и дори е възможно да играе в някой двубой преди Нова година. Те обаче тренират индивидуално към момента и следващата стъпка е да се присъединят към съотборниците си, допълва още изданието.

Един от шефовете в Левски Даниел Боримиров пък предупреди две от звездите на "сините", че незаменими няма.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички