"Няма незаменими футболисти": Болезнено честен Боримиров предупреди две от звездите на Левски


"Няма незаменими футболисти": Болезнено честен Боримиров предупреди две от звездите на Левски
Снимка: GettyImages

1480 0

Изпълнителният директор на Левски - Даниел Боримиров, взе участие в демонстративен мач с кауза за мъжкото здраве между легенди на "сините" и такива на ЦСКА. Веднага след срещата шефът на "Герена" застана пред "Sportal" и коментира ситуацията с договорите на Жереми Петрис и Андриан Краев, като отправи точно и ясно послание към двамата.

Боримиров бе категоричен

"Очакваме Краев и Петрис да подпишат, но това е тяхно решение. Ние сме им завишили доста финансовите параметри, но последното решение е тяхно. Няма незаменими футболисти. Ако не са се убедили какво значи Левски за тях, ще търсим други варианти.

Имахме неща, които трябваше да изчистваме в организационен план с треньора, свързани с подготовката. Имахме добра среща и на нея се решиха доста от нещата.

Като наблюдавам нашия отбор и показателите - на нас ни липсва единствено голът. Като игра, Левски играе много добре. Ако можем единствено по-рано да вкараме първия гол", сподели "синята" легенда.

Припомняме, че договорите както на Петрис, така и на Краев изтичат след края на настоящата кампания. Има информация, че те не могат да се разберат с клуба за заплащането си, а интерес и към двамата не липсва от чужбина.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Левски ще зарадва феновете си с "Радостта на народа" преди дербито с Ботев Пловдив.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички