Предлагат милиони на Левски за Божидар Краев


Предлагат милиони на Левски за Божидар Краев
Снимка: БГНЕС

4426 0

Левски ще получи милионна оферта от Турция за Божидар Краев, твърди "Меридиан Мач". Представители на Трабзонспор ще бъдат днес на трибуните на стадиона в Разград, за да гледат дербито Лудогорец - Левски.

Скаутите на турския клуб са пробвали да влязат на стадиона инкогнито, а за целта не са поискали пропуски за мача от ръководството на "орлите". Роден мениджър обаче е информирал, че целта на пратениците е Божидар Краев от Левски.

Освен това те ще гледат за пореден път и нападателя на Лудогорец Клаудиу Кешеру, към който имат сериозен афинитет.

Хора на Трабзон наблюдаваха на живо и мача на националния отбор с Холандия, тогава медиите в Турция обявиха, че целта им е била Божидар Чорбаджийски. Защитникът на ЦСКА игра 90 минути в срещата и се представи на високо ниво. Към края на терена се появи и 19-годишният Божидар Краев, който блесна с няколко майсторски отиравания срещу „лалетата".

Нaвярно скаутите на Трабзон са харесали и юношата на Левски при победата над Холандия с 2:0 и днес ще бъдат в Разград, за да затвърдят впечатленията си от качествата му.

"Сините" нямат никакво намерение да продават Божидар Краев, но са в такава ситуация, че раздялата с таланта през лятото може да е задължителна. Младокът има договор с клуба до края на календарната година, а на „Герена" вече текат преговори за подновяването н няколко пъти.

Младокът обаче може и да откаже да остане в Левски, а тогава шефовете ще форсират продажбата му, за да не си тръгне без пари през януари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички