Потвърдено: Левски закри цяла позиция в клуба заради тежкото финансово състояние


Потвърдено: Левски закри цяла позиция в клуба заради тежкото финансово състояние
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

6001 0

Неблагоприятното финансово състояние на Левски принуди ръководството на клуба да вземе ново важно решение за бъдещето. Считано от днес, вторник, 7 септември, "сините" закриха позицията на "спортен организатор" (скаут) и няма да разполагат с човек, който да се грижи специално за това.

Решението бе оповестено чрез съобщение на официалния сайт на "сините". В него е признато, че действието е поради финансовото състояние на клуба. Публикуваме краткото обръщение от Левски към привържениците без редакторска намеса:

"Левскари,

Информираме Ви, че с оглед финансовото състояние на клуба и оптимизиране на бюджета на „ПФК Левски“ за сезон 2021/2022 г. се закрива позицията „спортен организатор“ (скаут) в клуба".

А един от вариантите за подобряване на това състояние пред "сините" несъмнено са по-скъпи изходящи трансфери зад граница. За целта обаче играта на тима значително трябва да се подобри и по този начин футболистите да блеснат. Старши треньорът на отбора Станимир Стоилов набеляза играч с огромен потенциал, от когото Левски може да спечели много пари в бъдеще.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички