"Воденичният камък" Насиру Мохамед продължава да тежи със страшна сила на "шията" на Левски


"Воденичният камък" Насиру Мохамед продължава да тежи със страшна сила на "шията" на Левски
Снимка: Оф. сайт на Левски

1434 0

Ръководството на Левски все още не може да постигне договорка с бившия си футболист Насиру Мохамед и агента му и този проблем продължава да заплашва получаването на лиценз от клуба за следващия сезон, пише "Мач Телеграф".

Изданието твърди, че лично изпълнителният директор на "сините" Иво Ивков води преговори с мениджъра на футболиста, но на този етап не е постигнат "пробив"!

Като причина за това се изтъква фактът, че страните не могат да се разберат не толкова за крайната сума, а по-скоро за това за какъв период от време ще бъде изплатена тя на Мохамед. Изданието твърди, че агентът на Насиру настоява 30% от парите да бъдат изплатени на секундата, а останалите да бъдат разсрочени във времето! 

Според неофициални данни, "сините" трябва да изплатят на бившия си футболист около 400 000 евро. Отделно от това, клубът дължи пари и на бившия си старши треньор Петър Хубчев, който се завърна в Берое и стартира със... загуба!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички