Бруно Акрапович провежда индивидуален разговор с всеки играч на ЦСКА


Бруно Акрапович провежда индивидуален разговор с всеки играч на ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на Локо (Пд)

1835 0

Новият треньор на ЦСКА Бруно Акрапович ще проведе индивидуален разговор с всеки от футболистите на тима. Подобен подход е стандартна практика при подобни назначения и босненецът няма да направи изключение, пише "Тема спорт". Така той ще може по-бързо да опознае подопечните му, а и да запознае тях с онова, което ще очаква.

Акрапович ще затегне сериозно дисциплината в съблекалнята на отбора. Ще промени и доста неща, свързани с тренировъчния процес. Плюс за него е, че владее говоримо няколко чужди езика и ще може да комуникира лично с всички футболисти. Той говори български, сръбски, немски, английски, френски, испански, италиански, турски и албански.

Босненецът ще проведе най-бстоен разговор с капитана Петър Занев и с другите най-опитни в тима. Това са Валентин Антов и Тиаго Родригес. Интересно е, че в Локомотив самият той отговаряше и за физическата подготовка на тима. Акрапович не оставя друг да му води кондицията, като едва ли в ЦСКА ще направи изключение. Той ще работи по този компонент съвместно с Кирил Динчев. А ето каква изумителна клауза има в договора си Акрапович. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички