"Поставиха ми ултиматум - имам проблем с ръководството, а не с Левски - това е моят клуб"


"Поставиха ми ултиматум - имам проблем с ръководството, а не с Левски - това е моят клуб"
Снимка: БГНЕС

16395 0

Информациите, че има проблеми около един от най-талантливите футболисти на Левски бяха потвърдени. След като се появиха слухове, че мажоритарният собственик на "сините" Наско Сираков лично е отстранил от Стивън Жерард от тренировъчния процес и от участие с всички гарнитури на тима, младокът проговори.

16-годишният футболист се представяше впечатляващо в школата на клуба, което логично доведе до успех:: бе повикан да тренира с първия тим, бе с Николай Костов и останалите водещи играчи на зимната подготовка в Турция, а освен това вече е карал и проби в чужбина.

Сега Стивън Жерард разясни какво се случва, като посочи, че няма нищо лошо към Левски, защото това е неговият клуб. Той обаче заяви, че има проблем с ръководството и че му е бил поставен ултиматум или да подпише договор в рамките на няколко часа, или да напусне академията - като са му спрели и тренировките.

Стивън Жерард проговори за проблема с ръководството на Левски

Стивън Жерард приключи с Левски

Гаоте призна, че има предложения от клубове извън България и сподели, че според него не е проблем това, че иска да продължи да се развива в чужбина. Ето и цялото му изказване:

"Относно ситуацията около мен и клуба, в който съм израснал и вече 11 години играя - искам да кажа следното: Винаги съм играл на макс за Левски! Горд съм, че съм играл за Левски. Имам страхотни моменти, бил съм и капитан за моята възраст. Ръководството постави условие към мен - ако не подпиша договор в рамките на няколко часа, да напусна академията - те ми спряха и тренировките. Така са решили…

Не съм обиден на Левски. Това е моя клуб и съм щастлив за тези 11 години. Имам предложения от клубове извън България, не мисля че е проблем, че искам да си продължа развитието в чужбина. Нямам проблем с Левски, имам проблем с ръководството!" - сподели той пред "Блиц". Междувременно дори се появи информация, че Стивън Жерард е отказал 5-цифрена сума от пряк конкурент на Левски и че си е плащал, за да играе при "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички