Отказал 5-цифрена заплата от пряк конкурент на Левски - плаща си, за да играе?


Отказал 5-цифрена заплата от пряк конкурент на Левски - плаща си, за да играе?
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3986 0

Наскоро се появи информация, че Наско Сираков ще процедира със Стивън Жерард по начина, по който с Андриан Краев. Тогава от "Тема спорт" написаха, че 16-годишният талант също отказва да подпише нов договор и затова е "замразен" от мажоритарния собственик на "сините".

Това не се хареса на феновете на Левски, тъй като Гаоте е един от големите таланти не само на столичани, но и на българския футбол. Той изкара зимната подготовка за отбора, а освен това мина на няколко пъти проби в чуждестранни клубове.

Същото издание информира, че и младокът, и неговите родители желаят той да се развива в чужбина. Сега се появи и друга любопитна информация, която съдържа две повратни точки. И двете случая е намесен финансовият аспект.

Стивън Жерард е отказал на пряк конкурент на Левски

Стивън Жерард ще напуска Левски

Оказва се, че в началото на този сезон Стивън Жерард Гаоте е получил оферта за 5-цифрена заплата от пряк конкурент на Левски. Това бе съобщено от Gerena.bg. Все пак името на клуба не се посочва и не става ясно кой е той.

Изданието информира и за още нещо - че суперталантът на "сините" е продължавал да играе, докато заплаща месечната си такса към клуба. Още преди да бъде съобщено за решениет на Наско Сираков да го "замрази" пък се появи информация и че Левски е далеч от това да преподпише със Стивън Жерард.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички