Пореден опит: Агентите на Жереми Петрис на нови и финални преговори с Левски


Пореден опит: Агентите на Жереми Петрис на нови и финални преговори с Левски
Снимка: Levski.bg

6377 0

Мениджърите на защитника на Левски Жереми Петрис са в София, за да проведат финални разговори с ръководните фактори на "Герена" по темата за новия договор на играча.

Настоящият контракт на 25-годишния бранител изтича след края на сезона и ако не подпише ново споразумение, то той ще има правото през зимата да преговаря с друг клуб, в който да премине като свободен агент през лятото.

До момента категорично отказва да преподпише

До този момент Петрис категорично отказва да удължи договора си, което ще принуди "сините" шефове да го продадат през зимата за символична сума, за да не си тръгне без пари, пише "Тема спорт". Имаше информация, че Лудогорец проявява интерес и към 25-годишния футболист, също както бе и с вече бившия му съотборник в синята отбрана Ноа Сонко Сундберг. В Разград му предлагат заплата, 5 пъти по-голяма от това, което той в момента получава на "Герена".

Жереми Петрис бе привлечен в Левски преди около година и веднага си спечели място в състава. Първоначално той имаше контракт за 6 месеца, който скоростно бе удължен до лятото на 2024-а. А именно след пристигането на агентите му бе разпространена любопитна снимка заедно с играчите на ЦСКА Амос Юга и Дюкенс Назон, които са клиенти на същата  агенция. От изображението става ясно, че тримата са се събрали в елитно столично заведение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички