Пореден обрат в Левски: На "Герена" не е пристигала оферта за Кордоба от Бешикташ


Пореден обрат в Левски: На "Герена" не е пристигала оферта за Кордоба от Бешикташ
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

10488 0

Бранителят на Левски Хосе Кордоба не е получавал оферта от турския гранд Бешикташ, в офисите на клуба също не е пристигала такава. Източници от "Герена" твърдят, че от нашта съседка не са провеждани никакви разговори със "сините" или с представителите на играча, твърди "Мач Телеграф".

Поредният обрат около Хосе Кордоба

Твърденията за оферта от Бешикташ идват най-вече от Панама и са по-скоро плод на мениджъри, които целят да му вдигнат цената и да го направят обект на интерес от големи клубове. Според различни източници шотландският колос Глазгоу Рейнджърс има интерес към Кордоба, но засега официални преговори между двата клуба няма.

Още: 3-часова среща в Левски между Сираков, Боримиров и Костов и голяма промяна за "синия" треньор

Припомняме, че преди година емблематичният за Левски треньор Станимир Стоилов предложи Хосе Кордоба да бъде продаден, а с парите да бъде погасен част от дълга към НАП. Тази оферта обаче не се хареса на Наско Сираков и стана един от поводите за конфликта, заради който по-късно Мъри напусна "сините".

Сегашният треньор Николай Костов е против продажбата на Кордоба, която би разрушила защитата на тима. Ако панамецът бъде трансфериран, Левски остава само с двама централни защитници - Келиан ван дер Каап и Кристиан Димитров. Първият отказва да преподпише договора си и може да си тръгне през лятото като свободен агент.

В Шотландия разкриха: Рейнджърс следи още един титуляр от Левски, освен Кордоба

Всички с трансфери миналата зима в Първа лига не са похарчили общо, колкото Лудогорец - къде са ЦСКА и Левски?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички