Полски отбори искат защитник на Левски


Полски отбори искат защитник на Левски
Снимка: levski.bg

1096 0

Централният защитник на Левски Димитър Пиров е все по-близо до раздяла с клуба. Договорът му със "сините" изтича в края на сезона, което означава, че най-вероятно той ще бъде продаден още тази зима. Така "сините" ще могат да вземат някаква трансферна сума за играча,който иначе ще си тръгне без пари през лятото на следващата година.

От 1 януари бранителят ще може да пре говаря с който клуб пожелае и през месец юли 2018-а да премине в него като свободен агент. Пиргов загуби мястото си в отбора след пристигането на Делио Роси на "Герена"

Интерес към Пиргов има от страна на няколко отбора от полската Екстракласа. Роденият в Гоце Делчев бранител е попаднал в полезрението на носителя на купата на Полша Арка гдиня (в момента е на 10-о място в първенството) и на Заглебие Любин (тимът е 6-и в Екстркласа), пише "Тема спорт".

Пиргов е юноша на благоевградския Пирин 2001, а проби за големия футбол чрез Пирин (Гоце Делчев). 28-годишният защитник пристигна на “Герена” през лятото на 2016-а по изричното настояване на Люпко Петрович, въпреки че Георги Иванов отказа трансфера, преди да напусне “Герена”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички