Левски подписа с шведски национал (СНИМКА)


Левски подписа с шведски национал (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Gulliver

1109 0

Левски се подсили с първо зимно попадание, подписвайки с шведския защитник Антон Тинерхолм. Това бе официално обявено от мениджърската агенция на играча, като споразумението е било подписано снощи в София.

"Официално: Нашият клиент Антон Тинерхолм постигна снощи споразумение с отбора на Левски (София)", написаха от агенцията в социалните мрежи.

Името на шведа се появи като евентуално ново попадение, но първоначално той нито потвърди, нито отрече тази новина. На публикуваната снимка от агенцията се вижда, че шведът е отпразнувал споразумението с Холмар Ейолфсон, както и с един от помощник-треньорите Асен Букарев. 

Тинерхолм идва на "Герена" като свободен агент, след като отказа да поднови договора си с шампиона на Швеция - Малмьо. През тази година е изиграл 27 мача в шампионата, в които е отбелязал цели пет попадения, а освен това спечели и приза за най-добър защитник в първенството. 

Officiellt: vår klient Anton Tinnerholm skrev igår kväll på ett avtal med den bulgariska klubben Levski Sofia. #nsky #transfers #bulgaria #sweden

Публикация, споделена от Nordic Sky (@nordicsky1999) на

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички