Появи се първото име, което Наско Сираков спряга за нов изпълнителен директор на Левски


Появи се първото име, което Наско Сираков спряга за нов изпълнителен директор на Левски
Снимка: БГНЕС

7326 0

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков вече е намерил човек, който да застане на поста изпълнителен директор в клуба, твърди днес "Блиц".

Както е известно, Павел Колев се раздели със "сините" преди около месец, а на негово място временно застана добре познатият на всички левскари Константин Баждеков.

В края на месец август в Левски предстои общо събрание на акционерите, на което се очаква да бъде избран нов постоянен изпълнителен директор!

По информация на "Блиц" човекът, който ще заеме важният пост в клуба се казва Любомир Яшев. Той е футболен мениджър и представлява вратаря Стефано Кунчев.

Яшев също така е и бивш служител на митниците и e близък до обкръжението на Наско Сираков, пише още изданието. 

Предполагаемият наследник на Павел Колев и Константин Баждеков е един от хората, които преди време се подписаха под декларация, която призоваваше Тръст "Синя България" да върне своя дял от акции в клуба, които са в размер на десет процента.

В края на материала си "Блиц" посочва, че Любомир Яшев и твърд противник на тази организация, както и на Националния клуб на привържениците на Левски (НКП) и София-Запад.

Във вчерашния ден (16 август) пък се появиха информации, че едно от новите попълнения на "сините" - Георги Миланов, има специална клауза в договора си, която ще му позволи да напусне стадион "Георги Аспарухов" по-лесно (подробности можете да научите тук)!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички