Пламен Андреев: Левски ще се бори за титла, купа и класиране в Европа


Пламен Андреев: Левски ще се бори за титла, купа и класиране в Европа
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

4074 0

Младият вратар на Левски Пламен Андреев обяви амбициите на "сините" пред клубната телевизия. Стражът даде интервю по време на подготовката, която Левски провежда около Самоков. Футболистите от стадион "Георги Аспарухов" ще се борят за титла, купа и групи в европейските клубни турнири през следващата кампания. 

"Чувствам се прекрасно, жив съм, здрав съм. Посрещам новия сезон с амбициите за титла и купа, както и да се класираме в групите на Лигата на конференциите. Искам да покажем, че Левски може да мачка и в Европа", заяви уверено българинът.

"Условията на лагера в Самоков са отлични и стават все по-хубави. Стадионът също е в перфектно състояние", коментира Андреев.

Младокът бе резерва на Николай Михайлов в първенството, но бе първи избор в турнира за Купата на България. Той не бе сменен дори на финала срещу ЦСКА, който "сините" спечелиха с 1:0.

"Чувството след последния съдийски сигнал на финала беше прекрасно. Тогава падна напрежението в отбора, но това нямаше как да се случи без феновете, които ни подкрепяха безрезервно през целия сезон. Това обаче не ме успокоява, а ме мотивира", завърши той.

В момента Левски провежда лятната си подготовка и отборът скоро започва контролите. Първата е насрочена за 18 юни, събота, от 11:00 срещу Септември София на "Герена".

Ето го и пълния списък с контролите на "сините"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички