Гонзо: Херо е лъжец, достойнството му е под съмнение!


Гонзо: Херо е лъжец, достойнството му е под съмнение!
Снимка: БГНЕС

1474 0

Спортният директор на "Левски" и доскорошен треньор на тима - Георги Иванов, наруши мълчанието си по темата "Димитър Димитров-Херо" и неговия отказ да поеме отбора. Гонзо нападна специалиста заради твърденията му на вчерашната пресконференция и заяви, че твърдението, че не си е вдигал телефона, не отговаря на истината.

"На 17-и имах среща с Херо, в 14.30 часа, на която той дори не ми се обади, че няма да дойде, а после разбрах, че се е срещал със собственика. Няма такова нещо, че не съм му вдигал телефона. Ако го е казал това, значи е лъжец", отсече Иванов.

Преди да разкрие някои нелицеприятни факти за бургаския специалист, Георги Иванов заяви: "Собственикът на клуба ме помоли да опазим достойнството на Димитър Димитров, но смятам, че достойнството на Херо е под съмнение".

"Обиден съм и огорчен от това, което направи Димитров. Причините са лични, защото аз съм се виждал пет или шест пъти с него в последните месеци. Неслучайно съм го канил няколко пъти да бъде треньор през сезона. Октомври му предложихме апартамент да бъде тук и да следи процеса. Да се запознае с качествата на играчите, а не по телевизията да казва кой става и кой не. И смятам, че всичко това, което направи на пресконференцията, бе некоректно и грозно. Мислех да не отговарям, но аз бях атакувам и съм спортен директор на Левски, така че се наложи", започна легендата на "сините".

"Херо през октомври замина за Холандия на разноски на Левски да гледа играчи. Той е треньор и дава списък с играчи, с които преговарят после директорът. Бил съм три пъти в Бургас, преди мача във Варна пак се видяхме. Имахме среща в понеделник. Няма как да казва, че не е в течение на процесите в Левски, при все че Петър Колев, който е негов помощник, е в треньорския щаб. Ако той искаше, щеше октомври месец да е на "Герена" и да се запознае с качествата на играчите", каза още Гонзо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички