Петър Хубчев разкри какви футболисти още ще подсилят Левски


Петър Хубчев разкри какви футболисти още ще подсилят Левски
Снимка: БГНЕС

4883 0

Наставникът на Левски Петър Хубчев разкри, че очаква още няколко нови попълнения. За по-малко от 24 часа "сините" обявиха двама нови играчи - защитника Янис Каргас и вратаря Милан Миятович. Отборът заминава днес за Австрия, а в групата са двамата нови. Хубчев допълни, че очаква отборът да се подсили с офанзивни играчи.

"От няколко дни се водят интензивни разговори с още 4-5 души. Това е планирано. Надявам се поне трима-четирима играчи да се присъединят към лагера в Австрия, очакваме офанзивни футболисти. Въпрос на преговори. Разговаряли сме с много хора. Възможно е да вземем и българи", заяви Хубчев на летището преди заминаването на отбора.

"Първите ми впечатления от новия спортен директор е, че свърши доста работа, откакто е в клуба от три дни. Млад, амбициозен човек. Относно лагера в Добринище съм доволен от представянето на момчетата. Чисто бегово дори надминаха очакванията", коментира още специалиста.

„По начина, по който се държаха тези момчета се представиха над очакванията. В детайли не мога да говоря за Иван Горанов. При положение, че нямаме друг човек на този пост. Не съм мислил за съперниците в Лига Европа. Погледнах ги само, но по-добре е да не говоря глупости. Има лъч надежда, но трябва да се променят много неща и при нас, и в отбора, и на „Герена“ и в клуба. Ентусиазмът, с който виждам, че работят хората поражда този лъч".

По-късно днес е и жребият за Лига Европа - ето кои са възможните съперници на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички