Левски преговаря с двама вратари едновременно?


Левски преговаря с двама вратари едновременно?
Снимка: БГНЕС

3225 0

Левски ще осъществи в най-скоро време втори входящ трансфер, след като вчера привлече защитника Янис Каргас. Този път попълнението ще бъде вратар, каквато бе една от основните цели на "сините" на трансферния пазар. Най-вероятно това ще бъде националният вратар на Черна гора Милан Миятович, гласят слуховете.

Твърди се, че столичани са се договорили с 31-годишния страж, който за последно пазаи за Будучност (Подгорица). С този клуб договорът му изтича в края на месеца, така че той ще излезе на Левски без пари. Контрактът на играча със "сините" ще бъде за 1+1 години. Вратарят ще се присъедини към Левски за лагера в Австрия, където тимът ще проведе втората част от подготовката си. "Сините" пътуват натам днес около обяд.

В същото време медии в Румъния пратиха в Левски друг вратар. Става дума за италианеца Мирко Пилиачели, който пази за Университатя (Крайова). Колегите на север от Дунав пишат, че двата клуба са постигнали споразумение за трансфер, като българският гранд ще плати трансферна сума.

25-годишния вратар има доста мачове в родината си, но предимно в Серия Б. За последно там той игра за Про Верчели, откъдето първо отиде под наем в Крайова, а после беше откупен за 300 хил. евро и подписа дългосрочен договор с Университатя. Има вероятност "сините" да привлекат и двамата. Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички