Петър Ганев обясни кое е невъзможно след напускането на Мъри: Левски е в будна кома


Петър Ганев обясни кое е невъзможно след напускането на Мъри: Левски е в будна кома
Снимка: Mario Chomakliyski / LAP.bg

1364 0

Бившият член на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев говори след Общото събрание на акционерите на клуба. Той сподели, че не споделя изразеното мнение за оптимизъм и критикува работата на ръководството.

Няма доверие в ръководството

"Аз лично не виждам какъв ход да предприема. Привържениците трябва да кажат своето мнение. Ако продължаваме да стоим в будна кома, ще се случи това, което се случва вече 10 години. Към ноември отпадане от всякакви възможности за титла. Ще видим докъде ще се представим за Купата, след което и почти никакъв шанс за голям трансфер, който да ни помогне да си изчистим дълга. Това направи Мъри. Мъри направи така, че на терена да играят играчи, при трансфери на които можем да ударим цялата главница и тя да изчезне. Шест месеца това е абсолютно невъзможно. Абсолютно невъзможно е да продадем играч, който да погаси значителна част от дълга към НАП", категоричен бе Ганев. 

Той не пожела да коментира думите на Наско Сираков относно липсата на доверие в БФС и сподели, че мажоритарният собственик трябва да обясни.  Ганев даде своето виждане защо на това събрание е имало по-малко акционери.

Има ли отстъпление сред феновете?

"Защото оценката на ръководството и на вярата в клуба се дава в отстъпление от стадиона. Виждаме го по брой продадени абонаментни карти, по посещение на стадиона. Имахме мач с отбор, който бе на първо или второ място, на мач със затворен Сектор Б и този мач не беше разпродаден при хубаво време. Помните миналата година, когато имаше вяра в този отбор, колко пъти беше разпродаден стадионът. Да, има сериозно отдръпване на публиката.

Негодуванието се изразява в апатия. Върнахме се в тези 10 години, в които хората, които обичат клуба, бяха далече от стадиона. Единственият успех е броят продадени фланелки, които знаете защо дойде. Точно за това работихме всички – да има договор с Adidas, знаейки, че фланелката ще бъде харесвана и купувана. Това беше единственият успех, който отдавна бе заложен, бе очакван и се случи".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички