Петев за феновете, които го съблякоха: Ще им стисна ръката, ако...


Петев за феновете, които го съблякоха: Ще им стисна ръката, ако...

1498 0

Селекционерът на България Ивайло Петев коментира отново скандалният случай преди около две години, когато го съблякоха по време на пресконференцията по представянето му за треньор на "Левски".

"Отдавна съм оставил на заден план това, което стана в залата за пресконференции. Дали ще им стисна ръката? Ще им стисна ръката, когато признаят кой ги е пратил. Сигурен съм и вие знаете, че е така. За себе си имам отговор на това. Има грешка има и прошка, въпросът е, че това беше целенасочено и недоумявам как може да се случи в такъв клуб. В случая загуби Левски, а аз отидох на място, където постигнах резултати и ми се отвори път към националния отбор”, каза Петев в предаването „Спортна треска” по БНТ, след което продължи.

"Надявам се да излезе нов национал от Левски, но всичко зависи от самите футболисти. Националният отбор е отворена страница за всеки. Този отбор е много по-различно място от клубен тим. За да станеш голям футболист, трябва да се преодоляват психологически бариери.

Левски е свикнал с много по-голям бюджет и да се взимат класни футболисти. Сега ще се даде шанс на повече играчи от школата, на играчи, които не са котирани"

Той коментира и ситуацията с Владимир Гаджев, който все още не е решил къде ще продължи кариерата си.

"Първо Владимир Гаджев трябва сам да уточни своите приоритети и да реши къде ще играе, да направи стъпка нагоре в своята кариера. В индивидуален разговор му казах, че за него по-добре е да отиде в Турция отколкото в Русия, там по-бързо ще пасне", каза Петев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички