Петев поиска пълен стадион с Норвегия


Петев поиска пълен стадион с Норвегия
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1339 0

За пълен стадион в квалификацията срещу Норвегия, която може да ни прати на бараж за Евро 2016 призова селекционерът Ивайло Петев при завръщането си от Малта. Както е известно България спечели с 1:0 и след издънката на скандинавците - 0:0 с Азербайджан, нашите се приближиха на само две точки от третото място. Двата тима ще се изправят в директен сблъсък през септември в София.

"Убеден съм, че стадионът ще е пълен срещу Норвегия. Всичко си зависи от нас, важното е да играем добре и да побеждаваме", заяви Петев.

За гостуването на Малта, той коментира: "Аз ви казах още предната седмица, че мачът ще бъде труден. Жалко е, че не успяхме да вкараме гол през първото полувреме, но като цяло нелош мач за нашия отбор и спечелихме това, за което излязохме - трите точки."

Той беше попитан да направи сравнение между последния двубой и контролата с Турция (0:4). 

"Двата мача нямат нищо общо - единият е приятелски, другият е квалификация. Успяхме да си извадим изводи от грешките, които допуснахме в контролната среща и не ги допуснахме вчера. Доволен съм от представянето на нашия отбор. Спечелихме три точки, вече концентрацията ни пада върху следващия мач", каза селекционерът.

"Ние сме българи, наясно сме какви са последствията, когато загубим един мач и когато спечелим един мач. Говорихме доста, важното е, че ние сме едно цяло и успяхме вчера да излезем от тази ситуация с чест. Определено не сме изиграли някакъв супермач, напротив. Имаме още какво да работим, но с оглед на това, че футболистите до голяма степен са изтощени, както физически, така и психически, събрахме сили и изиграхме нелош мач. Вчера най-важното за нас бяха трите точки и всичко друго остава на заден план", сподели още Петев на аерогарата.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички