Пелето: Моля всички привърженици да не позволяват да им отнемат любовта


Пелето: Моля всички привърженици да не позволяват да им отнемат любовта
Снимка: БГНЕС

1144 0

Спортният директор на Левски Станислав Ангелов се обърна към феновете на отбора с молба да се върнат на стадиона и там да демонстрират любовта си към „сините”. 

"Спекулациите създават в хората с големи емоции едно негативно отношение. Те вместо да обичат започват да се дразнят и да мразят. И то да мразят отбора и хората, които работят за техния отбор. Най-важното нещо на света е любовта и това никой не може да ти го вземе. Точно това е разликата между Лудогорец, Левски и ЦСКА. Когато човек силно обича, това е най-силното нещо на света. За съжаление в последно време се оказва така, че вместо любов, ние жънем омраза, а оборът играе и върви сравнително добре”, каза Станислав Ангелов на своя брифинг днес.

Според Ангелов дългите години без трофей и неспазените обещания дават повод на феновете да не бъдат на стадиона.

"Дълги години без титли, без купи, нормално е да има отлив. Тв предава всеки мач. Всеки път идва някой , обещава нещо и то не се случва. Искам да помоля всички привърженици да не позволяват на никого да им отнема любовта. Да обичат с цялото си сърце това, което са обичали винаги и независимо от хор и събития да продължават да си обичат. Било е и много по-тежко след 1948-а, но само любовта е съхранила Левски. Сега пак сме в тежък период на катарзис, но когато го преминем, пак ще се радваме на успехи”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички